BETPAS450 SİVASSPOR-KARABAĞ MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.
Sivasspor, anu aya di Grup I di Liga Europa UEFA, aya di lapangan pikeun meunang kameunangan anu munggaran.

Pertandingan anu bakal dimaénkeun di Stadion Sivas Yeni 4 Eylül bakal dimimitian jam 20.55 sareng wasit pertandingan nyaéta Sandro Scharer ti Federasi Sepak Bola Swiss. Gelut éta bakal disiarkeun langsung dina beIN Sports 1.

MUNGKIN 11S

Sivasspor: Samassa, Barış, Robin, Caner, Uğur, Hakan, Cofie, Fajr, Gradel, Yatabare, Kayode

Karabakh: Shahruddin, Qarayev, Mammadov, Huseynov, Madinah, Patrick, Romero, Zoubir, Ozobic, Guerrier, Kwabena

BETPAS450 SİVASSPOR-KARABAĞ MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

4 Comments on BETPAS450 SİVASSPOR-KARABAĞ MAÇININ MUHTEMEL 11’LERİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*