BETPAS450 SHAQUİLLE O’NEAL: PAYLAŞ FOTOĞRAFINI, OTUR AŞAĞIYA



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.

Katerangan NBA Shaquille O’Neal ngritik pamaén Los Angeles Lakers pikeun ngadukung ngeunaan meunang kajawaraan taun ieu di Instagram.

Shaq, anu meunang tilu tina opat kajuaraan na sareng Lakers, nunjukkeun yén sanaos anjeunna ngajauhkeun namina pamaén tertentu, anjeunna nyarioskeun perkawis anu henteu ngagaduhan peran anu penting pisan dina tim.

O’Neal nyarios dina The Big Podcast Kalayan Shaq:

“Anjeun terang naon anu kuring henteu resep salaku pamaén? Seueur pamaén Lakers ngagedéan siga aranjeunna anu janten alesan kunaon aranjeunna kéngingkeun kajawaraan dina Instagram alit na. Abdi moal namina.”

Sanaos anjeunna henteu nyebatkeun saha waé khususna, Shaq neraskeun nyarios ka pamaén Lakers tertentu anjeunna henteu nyangka pantes pangaruh éta, sahenteuna dina média sosial:

“Kuring terang anjeun terang saha anu kuring carioskeun. Montong kaluar. Anjeun lumpat di payun. engké luncat. Leupaskeun hal-hal éta. Bagikeun poto anjeun, linggih.”

BETPAS450 SHAQUİLLE O’NEAL: PAYLAŞ FOTOĞRAFINI, OTUR AŞAĞIYA
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

3 Comments on BETPAS450 SHAQUİLLE O’NEAL: PAYLAŞ FOTOĞRAFINI, OTUR AŞAĞIYA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*