BETPAS450 SAMATTA’NIN GOL SUSKUNLUĞU DEVAM EDİYOR



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.
Penyerang Tanzania Mbwana Samatta, ditransferkeun ku Fenerbahçe ti Aston Villa, mimiti dikritik salaku akibat tina henteu épéktipna dina garis gawang.

2 Kénca Kénca

Saatos ngalebetkeun pertandingan engké di pertandingan Galatasaray, striker anu maénkeun jaring saingan dua kali dina pertandingan Fatih Karagümrük, dimana anjeunna mangrupikeun 11 anu munggaran, henteu tiasa hasil nyetak dina 4 pertandingan.

Emre Belözoğlu nyarios dina musim transfer anu “Kami bakal kéngingkeun striker anu nyetak 30 gol.” Nyiptakeun pikagumbiraeun, Samatta sésana dina 2 gol nguciwakeun fans Fenerbahçeli.

BETPAS450 SAMATTA’NIN GOL SUSKUNLUĞU DEVAM EDİYOR
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

2 Comments on BETPAS450 SAMATTA’NIN GOL SUSKUNLUĞU DEVAM EDİYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*