BETPAS450 JOSHUA KİMMİCH İLK YARIYI KAPATTI



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.
Joshua Kimmich, anu luka dina menit 35 pertandingan nalika Bayern Munich ngéléhkeun Borussia Dortmund 3-2, nutup taun éta.
BAKAL PULANG taun 2021

Gelandang umur 25 taun, anu ngalaman operasi dengkul, moal tiasa nyandak tempat dina tim dugi ka taun 2021.

Pamaén anu luka dina gelut ngalawan Erling Haaland sareng henteu tiasa neraskeun dihukum ku kartu.

Nyarios pikeun Kimmich, anu katingali sangsara pisan saatos fase jabatan, Hasan Salihamidzic, sutradara olahraga klub, nyarios “Kami bakal masihan anjeunna pangrojong pangsaéna dina prosés pamulihan.”

Kimmich, salah saurang pamaén konci Bayern di lini tengah, ogé disebut ka skuad di Liga Bangsa Éropa Jerman dina 14 Nopémber, Ukraina sareng Spanyol 3 dinten saatosna.

BETPAS450 JOSHUA KİMMİCH İLK YARIYI KAPATTI
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

9 Comments on BETPAS450 JOSHUA KİMMİCH İLK YARIYI KAPATTI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*