BETPAS450 CARLO ANCELOTTİ: CENK’E İHTİYACIMIZ OLACAK



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.

Carlo Ancelotti ngaevaluasi balikna pamaén maén bal nasional urang Cenk Tosun ka lapangan saatos istirahat panjang.

“KAMI PERLU CENK”

Nyarios halaman wéb klub ngeunaan Cenk Tosun, palatih anu berpengalaman nyarios, “” Cenk Tosun balikna saé. Anjeunna maju anu saé pisan sareng épéktip. Kaayaan na kedah langkung saé, tapi di lapangan janten tanda anu penting. ” dievaluasi.

Nunjukkeun yén anjeunna bakal teras masihan kasempetan pikeun pamaén bal nasional urang, Ancelotti, 61 taun nyarios “Kami butuh Cenk dina sababaraha pertandingan” nyatakeun yén Cenk Tosun bakal langkung seueur waktos.

22 sapatu menit

Cenk Tosun, anu ngalaman cilaka teu diuntungkeun dina Maret sareng henteu tiasa lami maén, balik deui ka lapangan kalayan pertandingan Newcastle United. Striker anu umur 29 taun ieu ngalayanan 22 menit dina pertandingan aranjeunna éléh 2-1.

BETPAS450 CARLO ANCELOTTİ: CENK’E İHTİYACIMIZ OLACAK
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

5 Comments on BETPAS450 CARLO ANCELOTTİ: CENK’E İHTİYACIMIZ OLACAK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*