BETPAS450 ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZbetpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.

Abdurrahim Albayrak, potpredsjednik kluba u Galatasarayu, odgovarao je na pitanja novinara na izlazu sa stadiona nakon što su pobijedili Sivasspor rezultatom 2-1.

Albayrak, Kad sam otišao u upravni odbor prije utakmice Erzurum, svi u klubu bili su vrlo depresivni. Iste sam izraze koristio svom učitelju kad smo prije jedan dan razgovarali s učiteljem Fatihom na treningu u Floryi.

“KRETAMO SE SIGURNIM KORAKIMA”

Liga počinje u Erzurumu, a sezonu započinjemo u Erzurumu. Svi su bili jako sretni kad sam na ploči izgovorio isti govor. Svi su vjerovali u ono što sam rekao. Otvorili smo sezonu u Erzurumu.

Nakon Erzuruma napravili smo 3 od 3. Uskoro će doći puno bolji dani, hvala Bogu. Koračamo čvrstim koracima naprijed, povećali smo rezultat na 16. Postoji razlika od 1 boda između nas i vođe ” rekao je.

Abdurrahim Albayrak: Idemo naprijed čvrstim koracima WATCH

“ARDA ĆE VRLO DOBRO RADITI”

Albayrak, na pitanje postavljeno o izvedbi Arde Turan, Imamo neograničeno povjerenje i vjeru u Ardu Turan. Također je bio vrlo odlučan i ambiciozan na treningu u Floryi. Arda će u Galatasarayu proći puno bolje. Nadam se da će nastaviti služiti u Galatasarayu kao nogometaš dugi niz godina, a nadam se i u tehničkom timu u budućnosti. Sin je Galatasaraya. Iz Galatasaraya je. Vidjeli smo što je danas učinio. Želio bih zahvaliti učitelju Fatih, tehničkoj delegaciji i svoj svojoj nogometnoj braći i sestrama. “

BETPAS450 ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

3 Comments on BETPAS450 ABDURRAHİM ALBAYRAK: EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*