BETPAS423 YENİ MALATYASPOR, DENİZLİSPOR’U 2 GOLLE GEÇTİ



betpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.

Yeni Malatyaspor janten tuan rumah Denizlispor dina pertandingan minggu ka 8 na dina Liga Super.

BARU MALATYA NGANGGO 2 GOL

Gelut anu dimaénkeun di Stadion Malatya Anyar nyababkeun kalungguhan 2-0 ku tim tuan rumah.

Tujuan anu nyababkeun kameunangan ka Yeni Malatyaspor kacatet ku Kubilay Kanatsızkuş dina menit ka 7 sareng Acquah dina menit ka 17.

Yeni Malatyaspor, anu kéngingkeun kameunangan kadua dina 3 minggu ka tukang dina liga, peringkat 8 sareng 11 poin. Denizlispor, anu éléh éléh kadua teras-terasan, tetep dina posisi ka-20 ku 5 poin.

= p template = “template-detail-pabr”> </ b

Yeni Malatyaspor bakal nembus saatos istirahat nasional sareng bakal janten tamu Gaziantep FK dina pasanggiri minggu ka-10. Denizlispor bakal janten host Gaziantep FK dina minggu ka-9.

BETPAS423 YENİ MALATYASPOR, DENİZLİSPOR’U 2 GOLLE GEÇTİ
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

1 Comment on BETPAS423 YENİ MALATYASPOR, DENİZLİSPOR’U 2 GOLLE GEÇTİ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*