BETPAS423 EROL BULUT: BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU, BASİT HATALAR YAPMAMALIbetpas kaçak iddaa sitesi ile çok kazanabilirsiniz.

I den 8. uken i Super League tapte Fenerbahçe 2-0 for Konyaspor, som den var vert for i sitt felt.

I en tale på pressekonferansen etter kampen uttalte Fenerbahçe-trener Erol Bulut at de hadde mistet et uønsket nederlag og sa:

“VI KAN IKKE reflektere hva vi vil på marken”

“Dessverre kunne vi ikke reflektere det vi ønsket på banen i form av lovbrudd. Det var også svakheter når det gjaldt forsvar. Det første målet vi fikk var litt flaks. Jevtovic fikk et stort treff. Vi gjorde en feil i forsvaret på det andre målet. I dag har vi noen få posisjoner som er veldig viktige, men du kunne ikke vurdere. tid styrker du motstanderen. Vi kunne ikke reflektere det vi ønsket på banen som et team, selv om vi jobbet. Jeg sa at motstanderen ville lukke, vi kunne finne en posisjon ikke bare ved å passere gjennom midten, men ved å passere mer.

“VI HAR SITT PELKAS STILLING MED MÅL”

Når han snakket om kanselleringen av Pelkas-målet, sa Bulut, Vi så på posisjonen som et mål, men når vi så fra VAR, så våre dommere at Valencia berørte armen hans. Så han avlyste. Ikke noe å si ”.

“Noen få av våre venner har lav ytelse”

Erol Bulut, som uttalte seg om prestasjonene til spillerne, “Noen av vennene våre har lav ytelse, ikke bare om denne kampen, men også om de siste 2-3 ukene. Han sa at etter nasjonalpausen, vil vi se hvem som vil endre seg, og ikke vil endre seg. ”

“STOR LAG FOTBALLSPILLER, SKAL IKKE GJØRE ENKELE FEIL”
Den unge treneren, som sa at å miste slike kamper vil fremme laget positivt, avsluttet talen som følger:

“Fordi slike lag vil dukke opp for oss nesten hver uke. Vi må studere og evaluere bedre hvordan vi kan spille mot dem. Det er over 10 klare posisjoner i kampen vi spilte forrige uke, men vi scoret bare 2 mål. Vi skal ikke bruke posisjonene vi har inntatt så enkelt. Som et stort lag, bør du ikke gjøre for mange enkle feil som fotballspiller. “

BETPAS423 EROL BULUT: BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU, BASİT HATALAR YAPMAMALI
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

2 Comments on BETPAS423 EROL BULUT: BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU, BASİT HATALAR YAPMAMALI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*