BETPAS411 ÖDEMESİNİ YAPIYOR MU



Gaziantep FK sareng Beşiktaş saling nyanghareupan dina minggu ka-8 Liga Super. Tuan rumah Gaziantep meunang pertandingan anu dimaénkeun di Stadion Gaziantep Kalyon kalayan skor 3-1.


BEŞİKTAŞ DEMOLISH IN 3 GOL

Gaziantep maju sareng gawang Kevin Mirallas dina menit ka-44. Dina gawang ieu, mimiti wasit ngacungkeun bendera offside, tapi engké gawang diputuskeun ku peringatan ti VAR.


Beşiktaş, 55 menit, saatos tindakan Ersin Destanoğlu ngalawan Muhammet Demir di luar daérah penalti, anjeunna nampi kartu beureum sareng 10 urang tetep.

Sanaos 10 jalmi sésana, Beşiktaş nyaruakeun skor kalayan bantosan Valentin Rosier sareng gawang Cyle Larin dina menit 61.

Gaziantep unggul deui sareng Muhammet Demir saatos 2 menit. Kenan Özer nangtoskeun skor pertandingan dina 90 + 8. </ p

</ b

Séri BEŞİKTAŞ parantos réngsé

Ningkatkeun tilas Invincibility jadi 7 pertandingan, Gaziantep naékkeun skor na janten 11. Beşiktaş, anu corétan dua minggu na réngsé, tetep dina 10 poin.

Gaziantep bakal janten tamu ti Denizlispor minggu payun. Beşiktaş bakal nyanghareupan Başakşehir di bumi saatos istirahat nasional.

</ b
ERSİN KALUAR GAME

Dina menit ka-55 tina pertandingan, Ersin Destanoğlu nampi kartu beureum.

Ersin Destanoğlu, anu badé miceun bal anu dialungkeun ka tukang pertahanan, tabrakan sareng Gaziantep FK payun Muhammet Demir. Saatos posisi ieu, wasit Yaşar Kemal Uğurlu nunjukkeun ka Ersin Destanoğlu kartu beureum.

Ersin Destanoğlu sareng Sergen Yalçın bantahan kana kaputusan ieu, tapi hasilna tetep henteu robih.

</ b
Diskusi antara Klub

Palatih Beşiktaş Sergen Yalçın nganggo substitusi terakhir ku nyandak Cyle Larin tina pertandingan sareng ngagentos Güven Yalçın.

73. Gaziantep Palatih Sumudica sareng panarjamahna sareng palatih Beşiktaş Murat Şahin nampi kartu konéng kusabab perselisihan di antara pondok unggal menit.

JAWATAN KUDA TI GAZIANTEP

Di Gaziantep FK, anu ngéléhkeun Beşiktaş kalayan skor 3-1, tim téknis sareng pamaén maén bal nyayogikeun kameunangan di ruang ganti pas maranéhna maénkeun pertandingan.

BETPAS411 ÖDEMESİNİ YAPIYOR MU
About BETPAS 453
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 453 yenilenen adresidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*