BETPAS411 ÖDEME YAPMIYOR MUMedipol Başakşehirs slovakiske stopper Martin Skrtel ble overført til pressekonferansen med Okan Buruk før Manchester United-kampen.

“VI MÅ GÅ”

Å uttrykke at de beste spillerne i verden konkurrerer i Champions League, sa Skrtel om Manchester-kampen:

“Jobben vår er ikke lett, vi er klar over dette. Vi gjorde godt arbeid i andre halvdel av Leipzig-kampen. PSG-kampen var den samme. Vi spilte bra mot dem, men vi nådde ikke resultatet. Vi må score mål for resultatet. Vi produserte målposisjoner, men Vi hadde mangler ved å fullføre. For å fikse dette må vi score et mål, motstanderen straffer deg med din minste feil. Du bør ikke gjøre en feil i Champions League. Vi har håp for morgendagens kamp. En god kamp venter på oss. Vi må kjempe godt og møte poeng i gruppen. Vi sikter mot å vinne seieren vår.

“Jeg kjemper for suksessen til BAŞAKŞEHİR”

Skrtel, en britisk journalist, “Har Manchester United-kampen en uvanlig betydning for deg som tidligere Liverpool-spiller?” På spørsmålet, “Helt ærlig, jeg spilte lenge for Liverpool. Når du vurderer konkurransen til de to lagene, kan jeg si at det er noen knusende kamper mellom dem. Jeg kjemper for suksessen til Başakşehir akkurat nå. Jeg vil kjempe for å få resultater med Başakşehir-form mot dem. Vel, hvorfor ikke? Vi har hatt det bra som et team de siste ukene. “.

BETPAS411 ÖDEME YAPMIYOR MU
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

13 Comments on BETPAS411 ÖDEME YAPMIYOR MU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*