BETPAS411 LİSANSLI SİTELER



Fenerbahçe, anu bakal janten tuan rumah Konyaspor sonten ieu dina minggu ka-8 Liga Super, parantos réngsé persiapan na.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku klub biru-konéng, éta nyatakeun yén latihan anu dilakukeun dina pangurus palatih Erol Bulut di Fenerbahçe Can Bartu Facilities dimimitian ku pemanasan, koordinasi sareng tindakan gancang.

Teras, dinyatakeun yén palatihan anu dibagi pamaén janten 3 kelompok teraskeun sareng 5 vs 2 bola sareng umpan, réngsé ku kajian taktis sareng individu.
DILINGKURKEUN TI DANGDUT

Dicatet yén Jose Sosa, anu ngaraos nyeri dina palangkanganna salami latihan, lirén damel pikeun tujuan pencegahan sareng pangobatan pamaén dimimitian. Pamaén Argentina dikaluarkeun tina skuad pertandingan Konyaspor.

Fenerbahçe, anu ngarengsekeun persiapan na, lebet ka kemah.

BETPAS411 LİSANSLI SİTELER
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

9 Comments on BETPAS411 LİSANSLI SİTELER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*