BETPAS411 KAÇAK BAHİSLER



Kinerja Ersin Destanoğlu, anu diputuskeun pikeun neraskeun salaku kiper ka 1 dina mimiti musim di Beşiktaş, kalayan kaputusan Sergen Yalçın sareng tim téknis, janten masalah diskusi.

Kiper ngora, anu kabuka dikritik ku Sergen Yalçın sateuacan pertandingan ngalawan Gaziantep, anu éléh 3-1, parantos mimiti dijaga salaku kiper.

Dihartoskeun yén manajemén Beşiktaş, anu henteu hoyong kéngingkeun langkung cilaka nalika nuju kajawaraan, nonton 2 penjaga bersih saluyu sareng laporan ti rombongan téknis.

Dina daptar hideung bodas nyaéta kiper Samsunspor Nurullah Aslan sareng kiper berpengalaman Rizespor Gökhan Akkan.

</ b
KEPUTUSAN PANGSAÉNA TUNGGAL YALÇIN

Sedengkeun Sergen Yalçın sareng timnya, anu badé ngamankeun gawang, diarepkeun pikeun lalajo dua pamaén éta sareng nyandak kaputusan akhir, manajemén siap-siap ngahubungi klub-klub gawang.

Sedengkeun Gökhan Akkan nyetak 8 gol dina 7 pertandingan di Liga Super musim ieu; Nurullah Aslan, di sisi sanésna, ningali 8 gol dina 8 pertandingan dina Liga 1 TFF.

BETPAS411 KAÇAK BAHİSLER
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

12 Comments on BETPAS411 KAÇAK BAHİSLER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*