BETPAS411 BONUSLARI NASIL



Başakşehir bakal nyanghareupan Gençlerbirliği di lapanganna dinten Minggu, 8 Nopémber, dina minggu ka-8 Liga Super.

Wasit Mustafa Ogretmenoglu bakal mingpin pertandingan, anu bakal dimimitian jam 16:00 di Stadion Başakşehir Fatih Terim.

Tim oranye-angkatan laut, anu tiasa ngoleksi 1 poin dina opat pertandingan kahiji musim ieu, ngahontal 10 poin ku meunang tilu pertandingan terakhir. Genclerbirligi, anu ngan ukur 1 menang dina musim ieu, ngagaduhan 5 poin.


CRIVELLI JEUNG MAHMUT HENTEU

Junior Caiçara, anu luka di Başakşehir, moal tiasa maén dina gelut ieu.

Kaayaan Enzo Crivelli sareng Mahmut Tekdemir, anu pangobatanana dituluykeun di tim angkatan laut-jeruk, bakal diklarifikasi dina dinten pertandingan.

BETPAS411 BONUSLARI NASIL
About BETPAS 450
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 450 yenilenen adresidir.

28 Comments on BETPAS411 BONUSLARI NASIL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*