BETPAS411 BAHİS SİTESİYLE KAZAN



Beşiktaş ngumumkeun yén jalanna saling dipisahkeun sareng Burak Bıyıktay, kapala palatih Tim Baskét Lalaki.

URAIAN RESMI

Pernyataan éta kalebet hal-hal ieu:

“Kami parantos misahkeun jalan ku silih perjanjian sareng Burak Bıyıktay, anu mangrupikeun palatih kepala Tim Baskét Lalaki kami.

Milarian jabatan Kepala Palatih dikosongkeun ku Bıyıktay diteruskeun.

Diréktur Infrastruktur sareng Panyusunan Baskét kami Ahmet Kandemir bakalan janten Kepala Palatih Tim Baskét Pria kami dugi nami anyar dikenalkeun. p class = “template-detail-pabr”>

Kami ngahaturkeun nuhun ka Burak Bıyıktay kana jasa-jasana sareng hormat hadir ka umum. “

<<

BETPAS411 BAHİS SİTESİYLE KAZAN
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

3 Comments on BETPAS411 BAHİS SİTESİYLE KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*