BETPAS411 BAHİS KUPONLARI



Wakil Antep, anu ngalirkeun Beşiktaş 3-1 sareng tujuan Kevin Mirallas, Muhammet Demir sareng Kenan Özer kamari sore, ningkatkeun corétan anu teu éléh di lapangan kandang janten 11 pertandingan.

Anu pangakhirna dirobih deui ka FENERBAHÇE
Anu pamungkas, Gaziantep FK éléh 2-0 ka Fenerbahçe tanggal 18 Januari, dina minggu ka 18 usum kamari, teras ngagaduhan 5 kameunangan sareng 6 kali imbang dina pertandingan anu dimaénkeun di kuil na.

Perwakilan Antep ogé ngagulingkeun Kartal sareng nyerat skor 3 kualitas luhur pisan kanggo bumi na.

Salaku tambahan, kulit hideung-beureum anu asup kana liga kalayan éléh Galutasaray 3-1 henteu acan éléh ti saprak gelut éta.

Gaziantep FK, anu nampi 5 undian sareng 2 kameunangan salami periode ieu, neraskeun debutna.

BETPAS411 BAHİS KUPONLARI
About BETPAS 423
betpas canlı bahis oynayarak kazanacağınız bir sitedir. betpas 423 yenilenen adresidir.

8 Comments on BETPAS411 BAHİS KUPONLARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*